Dé zorggids van Wageningen

Naviva kraamzorg Wageningen

Bent u zwanger en zoekt u kraamzorg in Wageningen? Allereerst, van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap. En welkom bij  Naviva Kraamzorg Wageningen. Er zit een bijzondere en opwindende tijd aan te komen. De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg begeleidt en ondersteunt u door het bieden van professionele zorg met persoonlijke aandacht. Kraamzorg op basis van uw behoeften en wensen. Op een ontspannen manier. Het is belangrijk dat u en uw partner zich er goed bij voelen. Naviva Kraamzorg Wageningen helpt u graag tijdens uw kraamtijd.

Deskundige kraamzorg in Wageningen
Een goede start na uw bevalling? De kraamverzorgende van Naviva kraamzorg Wageningen geeft jullie een optimale start. Tijdens de bevalling ondersteunt ze de verloskundige. In de kraamweek is ze bij u thuis. Ze voorziet u van verschillende tips en adviezen. Daarnaast geeft ze voorlichting op het gebied van de zorg voor uw kindje. Op deze manier kunt u na de kraamweek in Wageningen met veel vertrouwen zelfstandig voor uw kindje zorgen. Naviva Kraamzorg werkt alleen met gespecialiseerd personeel die de juiste trainingen en bijscholingen hebben gehad. Ze trainen regelmatig in het ziekenhuis en met een verloskundige. Zo weet u zeker dat u straks de beste en veiligste kraamzorg in Wageningen krijgt. Ook in acute situaties weten onze kraamverzorgenden rustig te blijven en veilig te handelen.

Kraamzorg in de buurt
Naviva Kraamzorg Wageningen doet aan buurtgericht kramen. Dit houdt in dat uw kraamverzorgende uit Wageningen of de nabije omgeving komt. Zo is ze altijd in de buurt om snel kraamzorg te kunnen verlenen. Een bijkomend voordeel is dat de kraamverzorgende en de verloskundige elkaar al kennen en vaker hebben samengewerkt. Dit geeft u een vertrouwd gevoel.

Meer informatie of wilt u zich aanmelden?
Je aanmelden bij Naviva Kraamzorg in Wageningen is simpel en kunt u snel regelen via de website. Daar kunt u zich direct aanmelden. U kunt eventueel ook bellen met 088 - 77 77 666.