Dé zorggids van Wageningen

Odebaar, verloskundigenpraktijk

Bent u op zoek naar een kleinschalige verloskundige praktijk? Verloskundigenpraktijk Odebaar is een verloskundigenpraktijk gericht op mensen met een kinderwens, zwangere vrouwen en aanstaande ouders. Het is een kleinschalige duopraktijk.

Wilt u zich aanmelden?
Heeft u een positieve zwangerschapstest? Dan kunt u zich aanmelden. Verloskundigenpraktijk Odebaar plant dan een afspraak rond de 7-8weken vanaf uw laatste menstruatie. Hierop volgt dan een intakegesprek waarin zij bespreken wat uw wensen zijn ten aanzien van de begeleiding. Ook stemt u alvast in grote lijnen de hierna te volgen controles af en kan naar wens een echo worden gemaakt.

Zorg aan huis
Om de persoonlijkheid van de zorg kracht bij te zetten biedt de verloskundigepraktijk de mogelijkheid om controles aan huis af te spreken. Dit betekent dat u niet naar een spreekuurlocatie komt, maar dat zij u thuis bezoeken voor de controle afspraak. Zorg aan huis in de eigen vertrouwde omgeving van de vrouw en haar (aanstaande) gezin! Odebaar is de enige verloskundigenpraktijk in deze regio die deze service aan huis verleent. Indien u wilt, bent u natuurlijk ook van harte welkom op de spreekuurlocaties in Wageningen en Bennekom.

Samenwerking
Is uw verloskundige ziek? Dan wordt er een waarnemer ingezet. Zo blijft de continuïteit van de praktijk gegarandeerd. Daarnaast is er achterwacht geregeld bij onvoorziene drukte. Odebaar werk samen met het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en met ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Wilt u graag in het ziekenhuis bevallen? Dan heeft u dus een keuzemogelijkheid.

Welke specialisaties zijn aanwezig?
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: echo, badbevalling, en controles aan huis. Bij Odebaar wordt gebruik gemaakt van verloskundige zorg en echoscopie.

Kwalificaties van verloskundigenpraktijk de Odebaar?
De praktijk beschikt over de volgende kwalificaties: kwaliteitsregister van de KNOV. Controles zijn aan huis en op locatie mogelijk. De zorg wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars.

odebaar.png

Generaal Foulkesweg 37
6703BL Wageningen

Odebaar, verloskundigenpraktijk