Dé zorggids van Wageningen

Thuiszorg Opella Wageningen (wijkverpleging)

Thuiszorg Opella Wageningen (wijkverpleging)

Heeft u thuis zorg of ondersteuning nodig? Het wijkverpleegkundig team van Opella is er voor u in uw wijk. U kunt in uw vertrouwde omgeving uw eigen leven blijven leiden met hun ondersteuning en zorg.

• De wijkverpleegkundige van Opella is uw vaste aanspreekpunt.
• Opella biedt hulp bij persoonlijke verzorging tot intensieve verpleegkundige zorg.


Voor wie is de zorg?
De verpleegkundigen van Opella staan voor optimale wijkverpleging bij u aan huis. Zelfstandig wonen met (intensieve) zorg is daardoor heel goed mogelijk. Opella verzorgt de zorg en ondersteuning voor mensen met een kwetsbare gezondheid samenhangend, met één klant, één plan, één organisator/contactpersoon. 

Centrale rol van de wijkverpleegkundige 
De wijkverpleegkundige heeft een centrale rol in uw wijk en in uw persoonlijke zorg. Opella wil begrijpen wat u nodig heeft om uw eigen leven te kunnen leiden. De zorgprofessional kijkt naar wat voor u belangrijk is. Ze kijken daarbij wat u zelf kunt doen, samen met familie en uw eigen netwerk. Met voorzieningen in de wijk, met hulpmiddelen en zorgtechnologie en waar nodig met professionele zorg en ondersteuning van Opella en anderen.

In overleg met u coördineert de wijkverpleegkundige de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Hij of zij is op de hoogte van uw persoonlijke situatie en is uw contactpersoon voor uw netwerk en andere professionals, zoals het ziekenhuis, huisarts, uw familie, dagbesteding of de hulp bij het huishouden. Samen wordt gekeken wat u nodig heeft op het gebied van zorg en welzijn. 

Waar is Opella werkzaam?
Opella biedt zorg in de wijk, wijkverpleging en hulp bij het huishouden. In de gemeenten Barneveld, Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

Opella logo 2017.jpg

Plantsoen 57K
6701AS Wageningen

Thuiszorg Opella Wageningen (wijkverpleging)