Dé zorggids van Wageningen

Icare team 't Plantsoen

Bent u op zoek naar thuiszorg of wijkverpleging? Ga voor persoonlijk contact met Icare team.

Icare team ‘t Plantsoen biedt persoonlijk contact en tijd voor u. Zij vinden het belangrijk om u als klant en uw naasten goed te leren kennen. Op die manier stellen ze samen met u een zorgplan op dat voldoet aan uw wensen en eisen. De wijkverpleging spreekt, in overleg met u, het zorgmoment af.

Team Wageningen
Team Wageningen bestaat wijkverpleegkundigen en verzorgenden.
Zij werken met vaste koppels op onze routes. Dit betekent dat u zoveel mogelijk door vaste verzorgenden en/of verpleegkundigen geholpen wordt.

Wat biedt Icare?
Icare biedt verpleging en verzorging bij mensen thuis of in een verpleeg- of verzorgingshuis. Er zijn iedere dag ruim 6.000 medewerkers (incl. vrijwilligers) actief om zorg te bieden op een manier die het best aansluit bij de individuele wensen van de klant. Het doel is om het welzijn en de zelfredzaamheid van mensen te bevorderen. Zij willen mensen hun eigen regie over hun leven zoveel mogelijk laten behouden.

Wat mag u verwachten?
Icare heeft een veelzijdig aanbod. Zij kunnen u helpen bij het opstaan tot complexe verpleegkundige handelingen. Van thuisbegeleiding van mensen om het dagelijks leven weer op de rit te krijgen, tot zorg aan mensen met dementie thuis of in een beschermde woonomgeving. De verschillende verzorgings- en verpleeghuizen die bij de Icare organisatie horen zijn ook heel verschillend. Zo kunt u denken aan kleinschalig wonen in een boerderij, een vegetarisch zorgcentrum, of aan een moderne kleinschalige woonvorm in een stadse omgeving.

Zorg regelen?
Bij Icare Verpleging en Verzorging hebben ze geen wachtlijsten.
Als u zorg nodig heeft, dan staan zij voor u klaar. Samen met u stelt de wijkverpleegkundige van Icare vast welke zorg u nodig heeft. Dit gesprek is ter vervanging van de aanvraag voor een indicatie. 

Ook kan de wijkverpleegkundige verder kijken dan een concrete zorgvraag. Ze kunnen kijken naar bijvoorbeeld andere partijen in de gemeente, zoals vrijwilligersorganisaties, welzijnsorganisaties.  De wijkverpleegkundigen van Icare kunnen u adviseren, begeleiden, of doorverwijzen als dat voor u de beste zorg of ondersteuning biedt.

Bereikbaarheid
Icare team ‘t Plantsoen is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.

icare.jpg

Plantsoen 57F
6701AS Wageningen

Icare team 't Plantsoen