Dé zorggids van Wageningen

Vilente Thuiszorg

Veilig en comfortabel ouder worden in uw eigen, vertrouwde omgeving? Vilente Thuiszorg in Wageningen komt bij u thuis voor reguliere zorg en behandeling, maar ook voor behandeling of intensieve zorg.

Voor wie is Vilente Thuiszorg?
Vilente Thuiszorg is er voor mensen die niet in staat zijn zichzelf gedeeltelijk of geheel te verzorgen. Bijvoorbeeld door ziekte, psychische oorzaken, handicap of ouderdom, al dan niet van tijdelijke aard. Vilente Thuiszorg is nooit ver weg. Als het erop aan komt moet u op snelle hulp kunnen rekenen. Binnen 15 tot 30 minuten, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien heeft u bij Vilente een vaste contactpersoon. Iemand die u goed kent en die uw steun en toeverlaat kan worden. Dat werkt wel zo prettig.

Op uw gemak
Vilente Thuiszorg vindt het belangrijk dat bewoners en cliënten zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen bij de organisatie. Ook is het essentieel dat werknemers Vilente een fijne werkplek vinden. Daar staan zij als zorgaanbieder voor. Vilente kijkt en luistert naar ouderen en hun mantelzorgers. Op die manier achterhalen zij wat zij belangrijk vinden. Vilente ondersteunt hun wensen en keuzes. De thuiszorgorganisatie organiseren zorg op een manier die het beste bij iemand past.

Gezamenlijk afspraken maken
Vilente vindt het belangrijk dat cliënten, vrijwilligers, mantelzorgers en werknemers van Vilente gezamenlijk afspraken maken over de ondersteuning en zorg. Dit kan alleen door de gezonde en servicegerichte bedrijfsvoering van Vilente.

Locaties
Vilente is niet alleen werkzaam in Wageningen, maar ook in de gemeenten Ede en Renkum. U kunt hen rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer dat u op de website vindt. Zie het kopje 'meer informatie'. 

Wat doen ze nog meer?
Naast de reguliere thuiszorg, levert Vilente Thuiszorg ook specialistische zorg en behandeling aan huis. Ook zijn ze er voor u in de laatste levensfase. In geval van nood is het calamiteitenteam snel ter plaatse.

Vilente_logo.jpg

Utrechtseweg 425
6865CK Doorwerth

Vilente Thuiszorg