Dé zorggids van Wageningen

Tandartspraktijk De Lawickse Poort

In tandartspraktijk De Lawickse Poort zijn twee tandartsenpraktijken van de tandartsen Gudde en Luitse samengevoegd. In 2012 hebben tandartsen Roy Gomes en Hugo Stevens de praktijk overgenomen. Zij willen hetzelfde vertrouwde gevoel geven aan hun patiënten als hun voorgangers.

Verschillende soorten behandelingen
In Tandartspraktijk De Lawickse Poort kunt u terecht voor diverse behandelingen, zoals:

- Tanden bleken
Dit kunt u het best doen onder begeleiding van een mondhygiënist of tandarts. Overweegt u een bleekbehandeling? De tandartsen bespreken graag de mogelijkheden met u. 
- Implantaten 
Mist u een tand of kies? Dan kan er een implantaat (of meerdere) worden geplaatst. Een implantaat is een soort kunstwortel, die de afwezige tandwortel vervangt. Implantaten zijn gemaakt van lichaamsvriendelijk materiaal, zoals titanium.  
- Kronen en bruggen
Duurzame vervangingen van tanden en/of kiezen.
- Klikgebit
Een klipgebit is een soort kunstgebit. Het klikt vast op twee tot vier implantaten in uw onder- of bovenkaak. Het zit stevig, maar u kunt het klipgebit er zelf uithalen, om het bijvoorbeeld te reinigen. 
- Mondhygiënist
De mondhygiënist houdt zich bezig met preventie en mondverzorging om tandvleesaandoeningen en tandbederf te voorkomen en te bestrijden.
- Kunstgebit
Een kunstgebit is een uitneembare gebitsprothese. Een volledige prothese vervangt het gehele gebit. U kunt ook kiezen voor een kunstgebit alleen boven of alleen onder. 
- Facings
Wilt u witte tanden? Heeft u een spleetje tussen uw tanden wat u niet meer wilt? Of een afgebroken tand? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien.

Inschrijven in de praktijk?
Wil je je inschrijven bij deze tandartspraktijk? Vul dan het formulier in op hun website. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Spoedgeval?
AIs er sprake van een spoedgeval? Beem dan contact op m met de praktijk op telefoonnummer 0317-417808. Is de praktijk gesloten? Dan hoort u het antwoordapparaat met informatie over spoedgevallen buiten openingstijden.

Mennonietenweg 18
6702AD Wageningen

Tandartspraktijk De Lawickse Poort