Dé zorggids van Wageningen

Kwadrant Mondzorg: tandartsenpraktijk

De tandartsen en het team van Kwadrant Mondzorg bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Gpede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Over Kwadrant Mondzorg
Kwadrant Mondzorg tandartspraktijk staat bekend om deskundigheid en ervaring. De praktijk bestaat sinds 1995. Ieder lid van het team heeft specifieke taken. Kwadrant Mondzorg verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Zij hebben ons gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, implantologie en tandheelkundige slaapgeneeskunde. Aandacht voor uw gebied staat in de praktijk voorop. Daarom staat kwaliteit hoog in het vaandel. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vindt de praktijk minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in de wachtkamer.

Het team
Het team bestaat uit tandartsen, assistenten, preventieassistenten, receptionisten, Tandarts slaapgeneeskundigen en implantologen. 

Afspraak maken?
In de praktijk kunt u alleen terecht op afspraak. Vaak kunt u binnen 20 werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken zij de status van uw gebit en beoordelen ze of extra behandeling noodzakelijk is. Heeft u uw 06-nummer en/of e-mailadres achtergelaten? Dan krijgt u - als extra herinnering - één of meerdere dagen voorafgaand aan de afspraak een sms-bericht of e-mail met tijd en datum van de betreffende afspraak. U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraak bij de tandarts. Ook als er geen sms-bericht of e-mail is ontvangen.

Bellen voor een afspraak kan maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur. In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Spoedgeval?
Krijgt u plotseling pijn of last van een ontsteking of zwelling in je mond? Of breekt of verliest u door een ongeval een tand? Dan is dit een spoedgeval. Bel dan altijd eerst de tandarts voor overleg, ook als u verkoudheidsklachten hebt of (mogelijk) besmet bent met het coronavirus. Spoedbehandelingen voert de specialist zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of ze nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.


153262_nl_nmtimage.png

Generaal Foulkesweg 27
6703BL Wageningen

Kwadrant Mondzorg: tandartsenpraktijk