Dé zorggids van Wageningen

van Eekeren Toxopeus Tandartsen

Van Eekeren Toxopeus Tandartsen, de praktijk voor tandheelkunde en implantologie voor het hele gezin (jong en oud). 

Waar staat de praktijk voor tandheelkunde en implantologie voor?
In de praktijk heerst een open en prettige sfeer. Persoonlijk contact staat voorop. Ze hechten veel waarde aan goed contact met patiënten, verwijzers en binnen in het team. Daarom is er gekozen voor een kleinschalige praktijk met een vast team van werknemers. Zij hebben als passie dat de zorg - die bij u past en wenst - centraal staat. Hun doel is door middel van preventie goed voor uw gebit te zorgen. Daar kijken ze naar de oorzaak van uw gebitsprobleem/-problemen en maken deze met u bespreekbaar. Op die manier zorgt u samen voor een gezond gebit. 

Meer dan alleen reguliere zorg
Naast de reguliere zorg in de praktijk zijn alle tandheelkundige behandelingen mogelijk, zoals een afspraak bij de mondhygiënist, uitgebreide reconstructieve tandheelkunde, facings, klikgebitten en implantaten.

Verwijspraktijk voor implantologie
Van Eekeren | Toxopeus Tandartsen is hét verwijsadres voor tandartsen en andere verwijzers voor diagnostiek van en behandeling met implantaten. Hierbij kunt u denken aan chirurgische kaakcorrecties ten behoeve van implantaten, het plaatsen van implantaten en het vervaardigen van een prothetische voorziening op de implantaten.

Inschrijven?
Wilt u zich inschrijven bij de praktijk? Iedereen kan zich aanmelden. Bel (0317 418 017) of mail (info@ptiw.nl) gerust naar de praktijk om te informeren wat de mogelijkheden zijn. 

Afspraak maken
De tandartspraktijk behandelt altijd op afspraak. Na elk bezoek maakt de assistente aan de balie een vervolg- en/of controleafspraak. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u op werkdagen telefonisch of per e-mail contact opnemen. 

Afspraak wijzigen of annuleren?
Uiteraard kan het voorkomen dat u op het moment van een afspraak verhinderd bent. Laat dit alstublieft op tijd weten. Zo kan iemand anders de mogelijkheid krijgen om op uw tijd een afspraak te maken. Bel daarom ten minste 24 uur van tevoren af. Als u uw afspraak vergeet of te laat afzegt, kunnen de kosten van die gereserveerde tijd (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.


et logo.png

Praktijk voor Tandheelkunde en Implantologie
Kemphaanweide 1
6708BR WAGENINGEN

van Eekeren Toxopeus Tandartsen