Dé zorggids van Wageningen

Centrum voor Mondzorg Wageningen

Centrum voor Mondzorg Wageningen is een van de modernste en meest geavanceerde tandartsenpraktijken in Wageningen. De praktijk heeft meer dan twintig jaar ervaring en bijna alle vormen van tandheelkunde in huis. Centrum voor Mondzorg is een tandartspraktijk gericht op mensen van jong tot oud.

Deskundigheid in de praktijk
Bij Centrum voor Mondzorg Wageningen kunt u altijd rekenen op de beste kunde en kennis. In de praktijk past de specialist de modernste technieken toe. Bovendien verwijzen ze u altijd horizontaal door naar de werknemer die de meeste affiniteit heeft met de behandeling die u wenst of nodig heeft. Binnen de praktijk worden patiënten behandeld voor alle vormen van tandheelkundige problematiek. Ook angstige patiënten zijn welkom.

Waarvoor kunt u terecht?
Tandartsen, specialisten en mondhygiënisten verwijzen u waar nodig binnen de praktijk door. Zo krijgt u altijd uw mondzorg van de meest deskundige medewerker. U kunt bij Centrum voor Mondzorg Wageningen terecht voor preventie/gebitsreiniging, kroon- en brugwerk, implantologie, parodontologie en voor bijzondere zorg indien u medisch gecompromitteerd bent.

Gebitsreiniging en/of preventie
Preventie en mondhygiëne is erg belangrijk binnen algemene tandheelkunde. Veel gebitsproblemen zijn zijn oorzaak van het onvoldoende schoonhouden van tanden en kiezen. Daarom investeerde deze praktijk veel tijd en moeite in mondhygiëne. De taken die door de mondhygiënistes worden uitgevoerd zijn in eerste instantie gericht op preventie: het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen (cariës) en het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Heeft u regelmatig last heeft van gaatjes, tandsteen of aanslag op het gebit? Of (daarnaast) een vieze smaak of slechte adem, problemen met de mondverzorging? Dan zal uw tandarts u binnen de praktijk verwijzen naar de mondhygiënist. De mondhygiënist reinigt en polijst uw gebit tijdens dit bezoek. Waneer het nodig is, krijgt  u tips over de manier waarop u uw gebit zo goed mogelijk kunt reinigen.

Specialisaties in de praktijk
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze praktijk:
- algemene tandheelkunde
- parodontologie
- implantologie
- endodontologie
- tandprotheticus
- mondhygiëniste
- preventieassistente

Centrum voor Mondzorg Wageningen
Mennonietenweg 20
6702AD WAGENINGEN

Centrum voor Mondzorg Wageningen