Dé zorggids van Wageningen

Orthodontistenpraktijk Bonoort

Een stralend gebit? Orthodontische zorg vormt een integraal onderdeel van de mondzorg en houdt zich bezig met het optimaliseren van de stand van uw gebit en van de groei van het kaakcomplex en omliggende structuren. De orthodontist kenmerkt zich door zijn opleiding tot specialist en zijn ervaring in specialistische diagnostiek en behandeling. Zij kan voor elke patiënt de orthodontische zorg optimaal laten aansluiten bij diens kenmerken en behoeften.

Eerste consult
Bij een eerste bezoek aan de praktijk gaat u naar de consultkamer. Daar vindt het spreekuur plaats. Hierbij overlegt de orthodontist met u of een actieve orthodontische behandeling nodig en zinvol is. En of deze op korte termijn moet aanvangen. Soms kan het beter zijn om voorlopig niets te doen. Dan spreken zij met u af dat u over een half jaar of heel jaar terugkomt.  In de regel ontvangt u daarvoor van ons een oproep. Als u een behandeling krijgt, ontvangt u schriftelijk een behandelingsvoorstel met een kostenopgave die u, indien nodig, aan uw ziektekosten- of zorgverzekeraar kunt toesturen.

Waar staat Orthodontistenpraktijk Bonoort voort?
De praktijk staat voor een goede orthodontische behandeling. Onze aandacht is daarbij gericht op: kwaliteit voor het gebit en voor de patiënt als persoon. Openheid is daarbij een belangrijk aspect. 

Waarin ziet u dat bijvoorbeeld terug?
- De praktijk heeft goed opgeleide medewerkers
- NVvO-keurmerk waarin visitatie, certificering en nascholing geregeld is
- Aandacht voor de bijzonderheden van elke patiënt
- Persoonlijk behandelplan voor elke patiënt
- Persoonlijke begeleiding van het team gedurende de hele behandeling
- Open structuur in het bedrijfspand

Op naar optimaal resultaat
Het kan lang duren voordat u het gebit heeft wat u voor ogen heeft. Orthodontistenpraktijk Bonoort gaat voor het beste en mooiste resultaat. Daar is veel doorzettingsvermogen en grote hoeveelheid geduld nodig. Van u en van hen. Maar uiteindelijk heeft u een mooi, regelmatig en gezond gebit als eindresultaat. 

bonoort.jpg

Mennonietenweg 16
6702AD Wageningen

Orthodontistenpraktijk Bonoort