Dé zorggids van Wageningen

Podo Gelderland

Podo Gelderland is een podotherapiepraktijk gericht op mensen met voet (gerelateerde) klachten. De podotherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van voetproblemen en houdings- en bewegingsklachten. Ook als u klachten hebt door een onderliggende oorzaak of aandoening, zoals diabetes, reuma of een oncologische behandeling dan kunt u bij de podotherapeut terecht. Zij gaan voor vooruitstrevende, specialistische topzorg verlenen en service op maat. Het doel is: zelfredzaamheid en tevredenheid van de patiënt.

Specialisaties binnen de praktijk
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: sportpodotherapeut, oncologische voetzorg, diabetes en bedrijfspodotherapie.

Kwalificaties van Podotherapiepraktijk Gelderland
De praktijk beschikt over de volgende kwalificaties: praktijkkeurmerk van de NVvP.

Toegankelijkheid en verwijzing
Podotherapie direct toegankelijk en een verwijzing van de huisarts of specialist is niet noodzakelijk. Opmerking hierbij is dat mensen met diabetes die een afspraak willen maken voor een voetonderzoek wél een verwijzing van de huisarts nodig hebben.

Locatie
Podo Gelderland is gevestigd in het Medisch Centrum Kortenoord in Wageningen, het Zorgpunt in Bennekom en in het Gezondheidscentrum Renkum. 

Podo Gelderland logo 2017.jpg

Medisch Centrum Kortenoord
Binnenhaven 69g
6709PD Wageningen
Loacties in Bennekom, Renkum en Wageningen

Podo Gelderland