Dé zorggids van Wageningen

Logopediepraktijk Van Duin, locatie Wageningen

Logopediepraktijk Van Duin is logopedie voor volwassenen en kinderen. Logopedie gericht op iedereen die logopedie nodig heeft.


Waar focust de praktijk zich op?
De praktijk voorziet logopedie voor volwassenen en kinderen. En ziet vooral mensen met stoornissen op het gebied van:
- Taal
- Spraak
- Adem
- Stem
- Mondgewoonten
- Mondfuncties
- Gehoor
- Neurologie (Parkinson, afasie, dysartrie)
- Preverbale logopedie

Het team
In het team zitten 4 logopedisten met elk hun eigen aandachtsgebied. Op de website kunt u over elk van hen meer lezen. 

De praktijk is gespecialiseerd in...
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: preverbaal logopedie; afasietherapeut; ParkinsonNet connectie; OMFT (oro-myofunctionele therapie).

Voor volwassenen
Heeft u door een beroerte, een geboorteafwijking f een andere neurologische stoornis moeite met eten, drinken en/of praten? Dan kan Logopediepraktijk Van Duin u verder helpen. Zij helpen u bij afasie (taalproblemen, ontstaan door hersenletsel), dysartie (spraakproblemen, door bijvoorbeeld Parkinson of MS) en stemproblemen. Daarnaast zijn de logopedisten er ook om u verder te helpen als u problemen heeft met eten en/of drinken. 

Voor kinderen
Heeft uw kind soms moeite met praten? Of stottert uw kind? Dan kan de logopedist daarbij helpen. Als uw kind hiervoor openstaat, dan kan de logopedist samen met u en uw kind een plan maken om te gaan oefenen met spreken. Hopelijk wordt het dan steeds makkelijker. 

Welke behandelingen zet de praktijk in?
Bij Logopediepraktijk Van Duin wordt gebruik gemaakt van begeleiding bij een stoornis in spraak-taal, stemtherapie, OMFT, begeleiding bij Parkinson, afasie en dysartrie.

Locatie
Voor uw afspraak, bent u van harte welkom in de praktijk. Maar indien nodig, kan de logopedist ook bij uw thuis komen. Een behandeling online kan tegenwoordig ook. 

logo_vanDuin.png

Roghorst 287
6708KW Wageningen

Logopediepraktijk Van Duin, locatie Wageningen