Dé zorggids van Wageningen

Sportcoaching Wageningen

Sportcoaching Wageningen is een sport- een leefstijlcoach om mensen te helpen het dagelijks leven gezonder in te richten door onder andere meer te bewegen, gezonder te eten, en voldoende tijd vrij te maken voor rust en ontspanning.


Waarvoor kunt u terecht?
U kunt bij de Sport- en leefstijlcoach terecht als u uw dagelijkse leven gezonder wilt inrichten. U wilt gezonder eten, meer bewegen en voldoende tijd en ruimte over houden voor ontspanning en rust. 

Doelgroep
De praktijk ziet vooral:
- mensen met overgewicht
- mensen met gebrek aan beweging
- mensen die stress ervaren

Specialisaties binnen de organisatie
Bij Sportcaoching werken mensen met verschillende specialisaties, bijvoorbeeld leefstijlcoaching, sportcoaching, personal training, trainingsbegeleiding en mindful cycling. Bij Sportcoaching Wageningen wordt er gebruik gemaakt van individuele leefstijlcoaching en coaching op maat.

Coaching op maat
Het coachingstraject is aangepast op uw persoonlijke situatie. Ieder mens is uniek en heeft een eigen doel, achtergrond en verhaal. Coaching gaat alleen werken als er onderling een klik is. Daarom start het traject altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Als dit van beide kanten goed bevalt, maakt de coach een voorstel voor het vervolgtraject dat is toegespitst op uw situatie.

De coach beschikt daarvoor uitgebreide middelen. Uit deze middelen bekijkt de coach welke u gaan helpen om uw doel te bereiken. U kunt denken aan Personal Training, Leefstijlcoaching en Cycling. Dit zijn de voornaamste hulpmiddelen van de sportcoach. Maar een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Locatie
Sportcoaching Wageningen gevestigd is in het pand van MyLife Wageningen.

Sportcoaching_Wageningen_logo.png

Plataanlaan 1
6708PT Wageningen

Sportcoaching Wageningen