Dé zorggids van Wageningen

Student Medical Center Wageningen

Student Medical Center Wageningen valt ook onder Huisartsenpraktijk Medin. De huisartsenpraktijk is voor alle leeftijden, maar in het bijzonder voor studenten. 

Het team
Het team van Student Medical Center Wageningen bestaat uit huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten. Daarnaast werkt er iemand van de administratie en een praktijkmanager. 

Openingstijden
Student Medical Center Wageningen is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Is er spoed in de avond, nacht of weekend? En kunt u niet wachten? Neem dan contact op met de Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede. Bel altijd voordat u langsgaat. U vindt de huisartsenpost op de spoedpost van Ziekenhuis Gelderse Vallei, samen met de Spoedeisende Hulp, de dienstapotheek en de tandartsenpost.

Inschrijven?
Wilt u zich inschrijven bij deze praktijk? Iedereen in Nederland is namelijk verplicht om ingeschreven te staan bij een huisarts in uw eigen woonplaats. U kunt zich online inschrijven op de website van de praktijk, maar u mag ook langskomen in de praktijk. Bij uw eerste bezoek aan de praktijk, dient u uw legitimatie en zorgpas mee te nemen. Verder neemt u contact op met uw vorige (of huidige) huisarts om aan te geven dat u overstapt en een nieuwe huisarts gevonden heeft. Uw vorige (of huidige) huisarts stuurt dan uw elektronisch dossier naar de praktijk. Dit gebeurt volgens een beveiligd systeem. 

Service online
Wilt u gebruik maken van de online service? Dat kan, maar dan dient u een inlogcode + wachtwoord aan te vragen. Hiervoor kunt u eenmalig langskomen en je legitimeren aan de balie van de praktijk in Nexus. De assistente zal u de gegevens geven. De service online kunt u gebruiken als u bijvoorbeeld geneesmiddelen wilt bestellen. Voor 10.00 uur besteld, is de volgende werkdag na 16.00 uur ophalen. U mag uiteraard ook uw medicijnen telefonisch bestellen. U kunt de online service ook gebruiken voor de herhaalrecepten. Daarnaast kunt u online vragen stellen (e-consult), een afspraak maken, zich inschrijven bij de praktijk en u kunt uw Medisch Dossier inzien. 

StudentMedicalCenter-logo.jpg

Wageningen Campus, Nexus gebouw 117
Akkermaalsbos 14117
6708WB Wageningen

Student Medical Center Wageningen