Dé zorggids van Wageningen

Medin huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk Medin is een huisartsenpraktijk gericht op mensen van jong tot oud. De praktijk ziet alle huisartsgeneeskundige aandoeningen.

Afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken? Zorg dan eerst dat u ingeschreven staat in de huisartsenpraktijk. U kunt doordeweeks dagelijks een afspraak maken tussen 8.00 - 10.00 uur, tussen 11.00 - 12.30 uur en tussen 14.00 en 16.30 uur. De praktijkassistente staat u te woord en vraagt u naar de reden van de afspraak. Zo bepaalt zij de ernst van uw situatie en wanneer de afspraak gepland kan worden. Soms komt het voor dat de assistente u advies geeft. Een afspraak is dan niet nodig. 

Mogelijk kan de doktersassistente u helpen... 
Als u belt, is de praktijkassistente de eerste die u spreekt. Ook zij heeft een eigen spreekuur. U kunt bij haar terecht voor:
- een uitstrijkje
- urine nakijken
- uw oren laten uitspuiten
- injecties
- wondverzorging
- om uw bloeddruk op te meten
- ECG- / Dopplermetingen
- 24-uurs bloeddrukregistratie
- hartritmeregistratie

Specialisaties van de praktijk
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: huisartsen, assistentes, praktijkondersteuner huisartsenzorg en praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg.

Kwalificaties van huisartsenpraktijk Medin
De praktijk beschikt over de volgende kwalificaties: NHG accreditatie en opleidingspraktijk.

Online zorg beschikbaar
De praktijk biedt online zorg aan. U kunt online terecht voor: receptenservice voor herhaalrecepten, afspraken, e-consult, inschrijven en inzage van uw dossier.

Komt u niet opdagen?
Heeft u een afspraak gemaakt bij de huisarts en u vergeet af te bellen of u verschijnt niet zonder af te melden? Dan brengt de praktijk 25 euro in rekening. Dit bedrag mag en kan u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Wilt u een afspraak annuleren? Dan kan dit minimaal 24 uur van tevoren. Als u later afbelt, brengt de praktijk alsnog 25 euro in rekening.

Niet tevreden?
Bent u niet tevreden of heeft u klacht? Bespreek dit dan eerst met uw huisarts. Dat stelt de praktijk op prijs. Zij proberen met u mee te denken. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem.

huisartsenpraktijk-medin-in-wageningen.png

Medisch centrum Kortenoord
Binnenhaven 69b
6709PD Wageningen

Medin huisartsenpraktijk