Dé zorggids van Wageningen

Huisartsenpraktijk Meuwissen, van Ballegooijen en Vosseberg

Huisartsenpraktijk Meuwissen, van Ballegooijen en Vosseberg is een huisartsenpraktijk in Medisch Centrum Kortenoord. De praktijk is gericht op mensen van jong tot oud. De praktijk ziet alle huisartsgeneeskundige aandoeningen.

Wie werkt er in de praktijk?
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: huisartsen, assistentes, praktijkondersteuner huisartsenzorg somatiek, praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg jeugd, praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg jongvolwassenen, praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg ouderen, en specialist ouderengeneeskunde.

Kwalificaties van Huisartsenpraktijk in Medisch Centrum Kortenoord
De praktijk beschikt over de volgende kwalificaties: NHG accreditatie.

Praktijk biedt online zorg
Verder is het goed om te weten dat de praktijk ook online zorg aanbiedt. De volgende diensten zijn online beschikbaar: receptenservice voor herhaalrecepten, afspraken, inschrijven en inzage van het dossier.

Telefonische bereikbaarheid
De praktijk is elke werkdag bereikbaar tussen 08.00 - 17.00 uur. In de ochtend tussen 10:00 en 11:00,  in de middag tussen 12:00 - 13:30 en na 16.00u zijn zij telefonisch niet bereikbaar in verband met pauze en overleg.

Huisbezoeken 
U kunt 's ochtends tussen 08:00 en 10:00 uur de praktijk bellen en een aanvraag doen voor een visite. Belt u na 10:00 uur, dan wordt er voor een andere dag afgesproken (tenzij spoed). Visites worden tussen 11.00u en 14.00u gedaan, maar indien noodzakelijk komt de huisarts eerder. Indien het mogelijk is ontvangen wij u bij voorkeur op de praktijk. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om u het best te onderzoeken en/of te behandelen. Aarzel niet kenbaar te maken als u een bezoek tijdens of na opname in het ziekenhuis wenst, dit geldt ook voor kraamvisites.

''No show'' beleid
Het komt regelmatig voor dat patiënten niet verschijnen voor een afspraak of hun afspraak te laat annuleren. Dit is nadelig voor zowel de praktijk, als voor andere patiënten. Zij wachten daardoor langer op hun afspraak. Kunt u onverhoopt niet komen, bel dan zo snel mogelijk af en minimaal 24 uur van tevoren.  

Indien u vergeet om uw afspraak te annuleren of u bent te laat met het annuleren van uw afspraak, is de huisartsenpraktijk gerechtigd om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Zij zullen dan een zogenaamde ''No Show'' tarief in rekening brengen. Deze wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

kortenoord.jpgmeuwisen-en-van-ballegooijen-logo.480x0.jpg

Binnenhaven 69e
6709PD WAGENINGEN
Telefoonnummer geldt ook voor spoedgevallen.

Huisartsenpraktijk Meuwissen, van Ballegooijen en Vosseberg