Dé zorggids van Wageningen

Huisartsenpraktijk Mels

Huisartsenpraktijk ND Mels Wageningen is een huisartsenpraktijk voormensen van jong tot oud. De praktijk ziet alle huisartsgeneeskundige aandoeningen.

Specialisaties binnen de praktijk
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: huisarts, assistentes, praktijkondersteuner huisartsenzorg somatiek voor diabetes type 2, atriumfibrilleren, cardiovasculair risicomanagement (CVRM), astma of COPD, ouderenzorg, en een praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Online zorg
Verder is het goed om te weten dat de praktijk ook online zorg aanbiedt. De volgende diensten zijn online beschikbaar: receptenservice voor herhaalrecepten, afspraken, e-consult, inschrijven en inzage van het dossier.

LSP Toestemming
Mag de huisarts uw medische gegevens delen met de huisartsenpost? Hiervoor dient u toestemming te geven. De huisarts maakt namelijk gebruik van een beveiligd netwerk - LSP - om deze gegevens te delen. 

Visites
De assistente plant alleen visites in als zij overleg heeft gehad met de huisarts. De praktijkassistente zal u vragen naar de reden. Mogelijk vraagt zij u toch om naar de praktijk te komen. Op de praktijk kan de huisarts beter onderzoek doen. Bent u in het ziekenhuis geweest en wilt u de dokter graag zien? Ook dat kunt u aangeven bij de assistente.

Locatie
De huisartsenpraktijk is gevestigd in Medisch Centrum Kortenoord. Heeft u dringende vragen tijdens de avond, nacht of in het weekend? Dan kunt u terecht bij Huisartsenpost Gelderse Vallei. 

mels-logoweb.png

Medisch Centrum Kortenoord
Binnenhaven 69f
6709PD WAGENINGEN

Huisartsenpraktijk Mels