Dé zorggids van Wageningen

Huisartsenpraktijk Nicolay

Huisartspraktijk Nicolay in Wageningen is een huisartsenpraktijk die uw klachten serieus neemt. In de praktijk werken huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes. 

Openingstijden
Huisartspraktijk Nicolay in Wageningen is elke werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Tussen 10.30u en 11.00 uur en tussen 12.30 - 13.00 uur zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten. Voor spoedgevallen in de avond, nacht of in het weekend, kunt u terecht bij de huisartsenpost Gelderse Vallei. 

Afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u iedere werkdag bellen tussen 08.00 - 10.00 uur. De afspraak is voor 1 persoon en een consult duurt ongeveer 10 minuten. Heeft u meerdere vragen? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak. De assistente kan dan een dubbele afspraak inboeken. Moet u uw afspraak annuleren? Laat de assistente dit dan op tijd weten. 

Visite rijden
Op aanvraag kan de huisarts visite rijden en bij u thuis langskomen. U kunt de assistente hiervoor bellen op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 10.00 uur. De praktijkassistente zal u vragen naar de reden van huisbezoek. Op deze manier weet zij de ernst van de situatie en bepaalt de assistente welk bezoek er wanneer gepland kan worden. De praktijk is uitgerust met goede onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, dus als het kan vragen wij u toch naar de praktijk te komen. 

Medische gegevens beschikbaar?
Alleen met uw toestemming, kunnen wij uw gegevens elektronisch delen met bijvoorbeeld de huisartsenpost of het ziekenhuis. Op deze manier kan een andere arts, apotheek of specialist u zo goed, snel en veilig mogelijk helpen. Het (eventueel) delen van uw gegevens, gebeurt via het Landelijke Schakelpunt (LSP). Alle zorgverleners die aangesloten zijn bij het LSP kunnen u op een zo'n optimale en veilige manier helpen en mogelijk behandelen. Uw medische gegevens worden niet centraal opgeslagen. Weet dat uw zorgverzekeraar, de bedrijfsarts en uw werkgever uw medische gegevens niet mag inzien. 

Haagsteeg 18
6708PM Wageningen

Huisartsenpraktijk Nicolay