Dé zorggids van Wageningen

Huisartsengroep De Poort

Huisartsengroep de Poort Wageningen is een huisartsenpraktijk gericht op mensen van jong tot oud. De praktijk ziet alle huisartsgeneeskundige aandoeningen. Huisartsengroep De Poort heeft een gemeenschappelijke receptie, maar elke praktijk heeft zijn eigen assistente(s).

Specialisaties binnen huisartsengroep de Poort Wageningen
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: kaderhuisarts astma en COPD, doktersassistentes en praktijkverpleegkundige.

Huisbezoek
Verder is het goed om te weten dat de huisarts ook huisbezoek aanbiedt indien nodig. Daarnaast is ook online zorg mogelijk. De volgende diensten zijn online beschikbaar: receptenservice voor herhaalrecepten en inzage van het dossier.

Werkzame huisartsen
- G.A. Boorsma telnr. 0317 - 412632
- G.G. Hupkes telnr. 0317 - 410566
- Janssen/Schoonderwoerd telnr. 0317 - 412577
- J.L.H. van Zanten telnr. 0317 - 413333

Het team
Naast de huisartsen, werken er ook praktijkondersteuners GGZ en GGZ jeugd. Verder is er een echografist aanwezig, assistentes, een manager en een financieel administrateur.

Medisch dossier online bekijken
Online kunt u uw medisch dossier inzien. Hier vindt u informatie over bijvoorbeeld: 

• het advies van de huisarts
• de uitslagen van onderzoek
• de lijst met uw medicijnen

Thuis kun u dan op uw eigen telefoon of computer gegevens inzien over uw gezondheid. U heeft dan meer informatie om samen met ons te bespreken over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Huisartsenpost Gelderse Vallei
Is uw eigen huisarts niet aanwezig of is de huisartsenpraktijk gesloten? Heeft u klachten die niet kunnen wachten tot het volgende spreekuur? Bel dan (buiten kantoortijd, na 17.00 uur, in het weekend of op een feestdag) met Huisartsenpost Gelderse Vallei:(0318) 20 08 00.

Houd uw persoons- en medische gegevens bij de hand. Let op: De huisartsenpost werkt alleen op afspraak.

logo.jpg

Plantsoen 57B
6701AS Wageningen

    Huisartsengroep De Poort