Dé zorggids van Wageningen

Buurt Maatschappelijk Werk Wageningen (Solidez)

Buurt Maatschappelijk Werk Wageningen (Solidez) help u weer op weg.
Iedereen, jong of oud, kan ongewild tegen een probleem aanlopen dat niet vanzelf over gaat. Dan is professionele hulp en ondersteuning een welkome oplossing. Met alle mogelijke vragen kunt u terecht bij het buurt Maatschappelijk Werk Wageningen van Solidez.

Waarvoor kunt u terecht?
U kunt terecht als u zit met rouwverwerking, echtscheiding, relatieproblemen, opvoeding, omgaan met depressieve gevoelens en omgaan met geld. Hiervoor is geen verwijzing nodig.

Buurt Maatschappelijk Werk Wageningen ziet kansen en gelooft in de eigen kracht
Buurt maatschappelijk werk creëert kansen en gelooft in de eigen kracht van iedereen. Inwoners zetten zich voor elkaar en de samenleving in. Zij benutten deze onderlinge betrokkenheid door elkaar te stimuleren en door van betekenis van elkaar te zijn. Zo kan iedereen - die dat wilt - meedoen bij activiteiten. Zij bieden, in samenwerking met lokale netwerken en samenwerkingsverbanden, hulp en ondersteuning waar nodig.

Hoe kunnen zij u helpen?
Heeft u vragen? Twijfels? Of loopt u met problemen rond? Bij Buurtzorg Maatschappelijk Werk Wageningen luisteren wij naar uw verhaal en vragen. We kijken welke mogelijkheden er zijn die bij uw situatie passen. Krijgt en heeft u hulp in uw omgeving? Ook dat bespreken we met elkaar. Wees vrij om deel te nemen aan een cursus of groep. Voor meer informatie kunt u op de website kijken.

Bereikbaarheid
U mag altijd één van de werknemers in de Huizen van de Wijk van Solidez aanspreken, maar u mag ook bellen of mailen om een afspraak te maken. Wellicht helpen wij u al direct in een eerste gesprek.

U kunt Buurt Maatschappelijk werk bereiken via:
0317 46 88 25 of buurtmw@solidez.nl

U kunt Buurtmaatschappelijk Werk Wageningen vinden op de volgende locaties:
* Huis van de Wijk De Pomhorst, Pomona 562 Wageningen.
* ‘t Palet, Rooseveltweg 408 Wageningen.
* Huis van de Wijk Ons Huis, Harnjesweg 84 Wageningen.
* Huis van de Wijk De Nude, Kortestraat 2 Wageningen.

Solidez-buurtmaatschappelijkwerk_logo-rgb.jpg

't Palet
Rooseveltweg 408a
6707GX Wageningen