Dé zorggids van Wageningen

Praktijk voor Fysiotherapie en Sportmassage Quatre-Mains

Fysiotherapiepraktijk Quatre-mains is een fysiotherapiepraktijk van Loes van Schaijik. Haar praktijk is gericht op iedereen die zelf zijn/haar gezondheid in de hand wil nemen. Van jong tot en met oud. De praktijk ziet vooral pijn- en bewegingsproblemen. Verder is het goed om te weten dat de praktijk hands-on werkt en ernaar streeft om oorzaken, storingen en blokkades op te lossen. Men leert ook hoe men dat zelf kunt doen.

Betekenis Quatre-mains
Quatre-mains betekent "vier handen". Loes legt dit als volgt uit: "Mijn handen tellen dubbel want ze zijn gevoelig, trefzeker en sterk. Maar vooral ook staat het voor de combinatie van uw handen en de mijne: ik leer u zelf uw klachten te behandelen. Dat is wel zo efficiënt, en houden wij het fysiotherapeutisch behandeltraject zo kort mogelijk!"

Waar staat fysiotherapiepraktijk Quatre-mains voor?
Fysiotherapie Quatre-mains is de praktijk voor fysiotherapie en sportmassage. In haar praktijk bent u aan het goede adres voor een fysiotherapeutische behandeling met ondersteuning van de vernieuwende methodes triggerpoint en fascia therapie. Dit betekent dat de fysiotherapeut het lichaam ziet als één samenhangend en zelfsturend geheel.

Fysiotherapeutische aanpak
De fysiotherapeut van deze praktijk kijkt verder dan symptomen. Ze gaat op zoek naar de achterliggende oorzaken van uw klachten en start na de intake en onderzoek direct met de behandeling. Na een behandeling krijgt u opdrachten en advies mee, zodat u weet hoe u de gevolgen en oorzaken van uw klachten zelf kunt aanpakken. Zo blijft u gezond en heeft u de regie in handen.

Aanwezige specialisaties
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: algemene fysiotherapie, sportmassage, kinesiotaping, fascia therapieën, triggerpoint coaching, stressreductie, littekenbehandeling en zachte mobilisatietechnieken met respect voor het oorspronkelijk concept.

Sportmassage
Als gediplomeerd sportmasseur staat Loes sporters bij. Door haar intensieve sportverleden begrijpt zij de sport(st)ers en weet zij dat sportmassage daarbij van belang is: ter ondersteuning van trainingsprogramma's en begeleiding van wedstrijden. U kunt in haar praktijk overigens ook terecht voor een ontspanningsmassage.

Agro Business Park 75-83
6708PV Wageningen

Praktijk voor Fysiotherapie en Sportmassage Quatre-Mains