Dé zorggids van Wageningen

Fysiotherapie Vis

Fysiotherapie Vis is een praktijk gericht op mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Ook is de praktijk toegankelijk voor mensen die willen werken aan hun fitheid en blessures willen voorkomen.

Klachten?
In de praktijk kunt u terecht als u last heeft van de volgende klachten:
- Nekklachten
- Schouderklachten
- Rugklachten
- Kaakklachten
- Spier- en peesblessures
- Sport gerelateerde aandoeningen
- Etalagebenen
- Motorische ontwikkelingsachterstanden (kind 0-18 jaar),
- (lymf)oedeem
- Bewegingsproblemen door kanker
- Hart- en longaandoeningen
- Corona
- Triggerpoints
- Neurologische aandoeningen

Specialisaties binnen Fysiotherapie Vis
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: manuele therapie, sport fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologie fysiotherapie, fysiotherapie bij COPD, claudicatio intermittens, revalidatie, dry needling, aanmeten therapeutische kousen.

Wat biedt de praktijk?
Bij Fysiotherapie Vis biedt orthopedische revalidatie, dry needling, kinesiotaping, blood-flow-restriction training, COPD beweeggroep, spier/pees therapie, CI looptherapie, manuele therapie, aanmeten van therapeutisch elastische kousen, leefstijl therapie, spreekuren sportverenigingen, mobilisatie van kaakgewricht, manuele lymfdrainage, medisch verantwoord bewegen en kracht- en conditietraining.

Kwalificaties
De praktijk beschikt over de volgende kwalificaties: alle fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF. Ook zijn ze aangesloten bij het Intercollegiaal Overleg Fysiotherapie (IOF) en Oncologie-IOF. De fysiotherapeuten participeren daarnaast in diverse multidisciplinaire netwerken in de regio op verschillende gebieden. De fysiotherapeuten hebben veelal een masteropleiding afgerond of zijn hiermee bezig. Tevens is een medewerker verbonden aan de masteropleiding als docent.

Kwaliteit waarborgen
Bij Fysiotherapie Vis fysiotherapiepraktijk streven ze naar optimale zorg. U kunt bij hen therapie op maat volgen. De fysiotherapeuten werken nauw samen binnen de praktijk, maar ook daarbuiten. Zij hebben een groot netwerk aan huisartsen en andere medische specialisten. Daarnaast zijn ze aangesloten bij het Intercollegiaal Overleg Fysiotherapie (IOF) en Oncologie-IOF. Bovendien nemen de fysiotherapeuten deel aan diverse multidisciplinaire netwerken in de regio, bijvoorbeeld op het gebied van COPD, Diabetes Mellitus, claudicatio intermittens, oncologie, orthopedie en sportfysiotherapie.

Toegankelijkheid
Verder is het goed om te weten dat ze indien noodzakelijk ook bij u thuis kunnen komen voor behandeling of (op afstand) online zorg leveren.

VIS.jpeg

Plantsoen 55
6701AS Wageningen

Fysiotherapie Vis