Dé zorggids van Wageningen

Fytalis

Fytalis Fysiotherapiepraktijk Wageningen is een fysiopraktijk gericht op mensen met specifieke chronische en acute klachten. Zij zijn uw partner in vitaliteit.

Pijn en klachten?
Gaat soepel bewegen niet meer vanzelfsprekend? Heeft u pijn? En ervaart u dit als een belemmering in uw dagelijks leven?Dat heeft na een tijdje zijn weerslag op uw stemming. Fytalis Fysiotherapiepraktijk Wageningen brengt daar verandering in. In deze praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie staan professionals voor u klaar om u te helpen uw vitaliteit weer terug te krijgen.

Kwaliteit staat voorop
Fytalis staat garant voor betrokkenheid, persoonlijke begeleiding en een optimale kwaliteit van zorg. De fysiotherapeuten behandelen ook in de avonduren en indien nodig bij u thuis. Zij houden de voortgaande ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Met de nieuwste therapeutische methodes helpende fysiotherapeuten\ u weer op de been.

Met welke klachten kan de praktijk u helpen?
- COPD
- Hartfalen
- Diabetes type 2
- (a)specifieke rug- en nekklachten
- Schouderproblematiek
- Long- en hartrevalidatie
- Sport gerelateerde klachten,
- Knieklachten
- Psychosomatiek.

Specialisaties van Fytalis Fysiotherapiepraktijk Wageningen
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: echografische diagnostiek, sportfysiotherapie, shockwavetherapie, revalidatie na orthopedisch en/of neurologisch ingrijpen, manuele therapie en valpreventie.

Bij Fytalis wordt gebruik gemaakt van behandelingen volgens protocollen KNGF/NVMT.

Deze diensten biedt de praktijk aan:
Verder is het goed om te weten dat de praktijk de volgende diensten aanbiedt: huisbezoeken, online en telefonische consulten, avondopenstelling en multidisciplinaire samenwerking. Er is directe toegankelijkheid, ze werken dus niet alleen op verwijzing.

Preventief sporten?
Wilt u preventief sporten om te werken aan uw vitaliteit? Dan bent u bij Fytalis Fysiotherapiepraktijk Wageningen aan het juiste adres. U kunt komen sporten in de fitnesszaal van Fytalis. U krijgt goed advies en praktische tips, zodat u klachten voorkomt.

Zorgprogramma's
Naast reguliere fysiotherapie, biedt de praktijk ook speciale zorgprogramma's aan. Deze programma's richten zich op COPD, Obesitas en Diabetes. Als u daar meer over wilt weten, kunt u gerust kijken op de website.

Fytalis.jpg

Medisch Centrum Kortenoord
Binnenhaven 69G
6709PD Wageningen

Fytalis