Dé zorggids van Wageningen

Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen

Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen is de fysiopraktijk van Ingrid Marcusse. In de fysiopraktijk staat tijd, zorg en aandacht voor u centraal. Vaak zijn consulten maar van korte duur (lees: 20 minuten), maar in de praktijk van Ingrid is dit anders. Zij hanteert een behandeltijd van een half uur tegen dezelfde vergoeding.

Pijn en herstel
Heeft u pijnlijke gewrichten waardoor activiteiten in het dagelijks leven moeizaam (of moeizamer) gaan? Of bent u in de afgelopen tijd flink ziek geweest door corona? Het kan lang duren voordat u weer de oude bent. Gelukkig bestaan er oefeningen waardoor u uw dagelijkse activiteiten weer positief tegemoet gaat. Ook tijdens de zwangerschap kan Ingrid u helpen, zodat u gezond blijft bewegen. 

Diensten bij fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen
Naast Klassieke Fysiotherapie, Sportfysiotherapie en Oedeemtherapie biedt Ingrid een aantal specifieke programma's aan. Bijvoorbeeld van valpreventie voor senioren tot begeleiding van jong sport- en performancetalent en van zwangerschapsgym tot babymassage.

Haar ervaring
Fysiotherapeut Ingrid Marcusse heeft gewerkt met verschillende topsporters uit de schaatssport, golf, voetballerij en squash wereld. Ze weet uit eigen ervaring hoe het is om als sporter te presteren. Ze is in de jaren '80 lid geweest van de Nederlandse schaatskernploeg en heeft op het hoogste niveau geschaatst. 

Een verwijzing nodig?
Bij de fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen heeft u geen doorverwijzing van de huisarts nodig. U kunt gewoon terecht. Ze hanteert flexibele openingstijden (zie haar website) en daardoor kan de behandeling snel starten. Neem gerust vrijblijvend contact met haar op. Tevens kan de behandeling ook bij u thuis plaatsvinden. 

De kwaliteit van de zorg
In verband met kwaliteitsbevordering voert Ingrid voor het KNGF-visitaties uit bij andere praktijken. Daarnaast begeleid ze intervisie-bijeenkomsten en verder leidt ze intervisiecoaches op. Het KNGF bewaakt en bevordert de kwaliteit van de zorg. Intervisie maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Daarnaast is zij aangesloten bij de VvAA en de NVGS. Ze heeft contracten et alle grote zorgverzekeraars. 

416be2c2d0.PNG

Ooststeeg 150
6708AZ Wageningen
Openingstijden weekend:
Zaterdag: op aanvraag
Zondag: gesloten

Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen