Dé zorggids van Wageningen

Fysiotherapie Wageningen - locatie Tarthorst

Fysiotherapie Wageningen is een fysiotherapiepraktijk gericht op mensen met klachten aan het bewegingsapparaat.

Handen ineen geslagen
Vanaf 1 januari hebben Fysiotherapie Tarthorst en Fysio Flex de handen ineen geslagen en zijn zij verdergegaan onder de naam Fysiotherapie Wageningen. Hierdoor hebben zij verschillende specialisaties zodat zij u de beste behandeling kunnen bieden die u nodig heeft. 

Waarvoor kunt u bij Fysiotherapie Wageningen terecht?
- Orthopedische klachten aan spieren en gewrichten
- Sportgerelateerde klachten
- Bekkenproblematiek zoals problemen bij de zwangerschap of blaas- en darmproblemen
- Oncologische problemen
- Hand- en polsproblemen
- Klachten na corona
- Etalagebenen
- COPD

Specialisaties binnen de praktijk
De volgende specialisaties zijn aanwezig binnen deze organisatie: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, shockwave, bekkenfysiotherapie, sportrevalidatie en post-operatieve revalidatie, oncologische fysiotherapie en oedeemtherapie, medical taping, handtherapie.

Welke therapie hanteren de fysiotherapeuten?
Bij Fysiotherapie Wageningen wordt gebruik gemaakt van manuele therapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie, dry needling, shockwave, oncologische fysiotherapie, oedeemtherapie, medical taping en McKenzie.

Kwalificaties van de fysiopraktijk
De praktijk beschikt over de volgende kwalificaties: Lid Onconet en lid Chronisch Zorgnet.

Beweegprogramma's bij Fysiotherapie Wageningen
Verder is het goed om te weten dat er beweegprogramma’s zijn voor Diabetes Mellitus, COPD en Coronarevalidatie. Daarnaast wordt er ook medisch Fitness en ZwangerFit® aangeboden. Op beide locaties zijn er diverse behandelkamers en een uitgebreid geoutilleerde oefenzaal. Er wordt nauw samengewerkt met de diëtistes van Di-eetgezond.

Locaties
Op dit moment behandelen zij nog op 2 locaties: in de Tarthorst en op de Floralaan. De praktijken zijn beide uitgerust met verschillende behandelkamers en een ruime oefenzaal, voorzien van diverse apparatuur voor zowel cardio- als krachttraining. Naast de individuele behandeling kunt u bij hen ook terecht voor het trainen in groepsverband waarbij het schema waarmee u traint, wel op uw persoonlijke situatie wordt afgestemd.

Openingstijden
U kunt van maandag tot en met donderdag bij de praktijk terecht tussen 7.30 - 21.00 uur. Daarnaast kunt u vrijdag terecht tussen 07.30 - 18.00 uur. In het weekend is de fysiopraktijk gesloten. 

FysiocentrumWageningen-logo.jpg

Tarthorst 679
6708HX Wageningen

Fysiotherapie Wageningen - locatie Tarthorst