Dé zorggids van Wageningen

Fysiocentrum Wageningen

Fysiocentrum Wageningen is een fysiotherapiepraktijk gericht op het behandelen van volwassenen en jongeren met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Wilt u zich ook (weer) pijnvrij verplaatsen? Fysiocentrum Wageningen helpt u naar onbezorgd bewegen!

De praktijk ziet vooral patiënten met:
- Lage rugpijn
- Nekpijn
- Hoofdpijn
- Schouderpijn
- Stress- en vermoeidheidsklachten
- Ademhalingsklachten (hyperventilatie)
- COPD
- Klachten na Corona
- Perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen),
- Heup- en knieartrose,
- Musici met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat,
- Postoperatieve revalidatie (van vnl. heup, knie, rug en schouder).

Specialisaties binnen Fysiocentrum Wageningen
De fysiotherapeuten van Fysiocentrum Wageningen zijn gespecialiseerd in Fysiotherapie, Manuele Therapie, Psychosomatische Fysiotherapie, Schouderfysiotherapie en Longfysiotherapie.

Waarvoor kunt u bij de praktijk terecht?
U wilt zo snel mogelijk van uw lichamelijke klachten af. Niet elke therapie is hiervoor geschikt. De fysiotherapeuten van de praktijk hebben ieder hun expertise. Zo kunt u terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, medical taping, psychosomatische therapie, lymfedrainage, schouderfysiotherapie, COPD, Revalidatie bij knie-/heupprothese en dispokinesiotherapie.

Het team van de fysiopraktijk
Wilt u goed geholpen worden? Dan is het van belang dat de fysiotherapeut of manueel therapeut de nodige kennis en expertise in huis heeft. Wilt u meer weten welke therapeuten werkzaam zijn bij Fysiocentrum Wageningen? Neem dan snel een kijkje op hun website. 

Aangesloten bij...
De praktijk is aangesloten bij Chronisch ZorgNet, Schoudernetwerk Gelderse Vallei, Schouder Netwerk Nederland, Werkgroep heup/knie Gelderse Vallei en het Longnetwerk Gelderse Vallei.

Vergoeding
Fysiotherapie kan worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Lees uw polis of neem contact op met uw verzekeraar. Deze praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars. 

Toegankelijkheid
Goed voor u om te weten is dat de behandelingen ook aan huis of in een instelling mogelijk zijn. Behandeling is mogelijk op verwijzing, maar ook via directe toegankelijkheid en ook een online consult is mogelijk. 

Openingstijden
De praktijk is geopend op de volgende dagen en tijden:
- Maandag:     07:00 - 19:00 uur
- Dinsdag:      07:00 - 21:00 uur
- Woensdag:  07:00 - 19:00 uur
- Donderdag:  07:00 - 20:00 uur
- Vrijdag:        08:00 - 17:00 uur


FysiocentrumWageningen-logo.jpg

Geertjesweg 21A
6706EA Wageningen

Fysiocentrum Wageningen