Dé zorggids van Wageningen

Ergotherapie Opella

Bij Ergotherapie Opella staat uw zelfstandigheid centraal. Mensen willen hun eigen leven leiden. Opella ondersteunt dit vanuit het hart en met deskundige kennis. Zij doen dit uit de evangelie van Jezus Christus. Het motiveert en inspireert hen om er te zijn voor iedereen. De visie van Opella gaat uit van de wensen en behoeftes van de klant, hun naasten en de werknemers.

Dagelijkse activiteiten kunnen tegenvallen
Dagelijkse activiteiten zoals aankleden, huishoudelijke taken, werk of hobby's kunnen soms erg tegenvallen. Bijvoorbeeld omdat u ouder wordt, bent gevallen, door ziekte of na een operatie. Ergotherapie kan u dan verder helpen. Onze ergotherapeuten geven advies en tips om u beter te redden: thuis, onderweg, op het werk of in vrije tijd. Daarnaast adviseren onze ergotherapeuten over aanpassingen in huis of hulpmiddelen. Daarmee pakt u uw dagelijkse activiteiten weer zo goed mogelijk op. Ook mantelzorgers kunnen bij ons terecht.

Locaties van Ergotherapie Opella
Onze ergotherapeuten behandelen in praktijkruimtes op de volgende locaties. Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.
• het Baken, Barones van Lyndenlaan 69, 6721 PK Bennekom
• de Valkenburcht, Valkenburglaan 35, 6861 AJ Oosterbeek
• de Honskamp, Dorpsstraat 25, 6741 AA Lunteren

Daarnaast kan de ergotherapie ook plaatsvinden bij u thuis.

Dit mag u verwachten van de ergotherapeuten
• Praktisch advies waar u direct mee aan de slag kunt.
• Advies gericht op uw persoonlijke situatie.
• Altijd dichtbij en goed bereikbaar.
• Uw mogelijkheden en wensen staan centraal.

Opella in de wijk: betrouwbare en persoonlijke zorg
Opella biedt zorg in de wijk, zoals wijkverpleging en hulp bij het huishouden. Zij werken in de volgende gemeenten: Wageningen, Ede, Barneveld, Renkum, Scherpenzeel, Rhenen, Renswoude en Veenendaal.

Ergotherapie Opella en werkwijze
De behandelaars van Opella zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen, revalidanten en chronisch zieken. Zij maken met u duidelijke afspraken wat u met de behandeling wilt bereiken. Zij bieden u behandeling aan huis of op één van hun locaties.

opella.jpg

Elias
Barones van Lyndenlaan 69
6721PK Bennekom

Ergotherapie Opella