Dé zorggids van Wageningen

Di-eetgezond: diëtistenpraktijk

Di-eetgezond, diëtisten met passie voor voeding. In deze diëtistenpraktijk in Wageningen is de praktijk waar u terecht kunt voor allerlei vragen over voeding en gezondheid. Wij kunnen u begeleiden bij onder andere overgewicht, obesitas (ook voor/ na maagverkleining) diabetes, hoog cholesterol of hoge bloeddruk. Maar ook bij voedingsproblemen bij kinderen. Daarnaast weten de diëtisten in de praktijk veel van darmklachten, prikkelbaar darmsyndroom, coeliakie, longaandoeningen, ondervoeding, herstelzorg van COVID 19 en oncologie (kanker) en Parkinson.

Voor al deze ziektebeelden hebben wij verschillende specialisaties om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Omgaan met uw voedingspatroon
De diëtisten van Di-eetgezond werken niet met standaard dieetlijsten, wij willen dat u zelf leert hoe u met uw nieuwe voedingspatroon kan omgaan. Wij vinden het erg belangrijk dat u meer inzicht krijgt in het ziektebeeld in relatie tot voeding en uw dieet leert aanpassen op verschillende situaties, zoals een feestje, vakantie of verjaardag. De diëtist geeft verschillende adviezen en tips en samen kijken we wat haalbare oplossingen zijn in uw leven. Dit is tenslotte voor iedereen anders.

Di-eetgezond dietistenpraktijk gaat voor levenslange aanpassingen
Onze gezondheid vraagt vaak niet om een kortstondig dieet, maar om levenslange aanpassingen. Bij Di-eetgezond vinden we het dan ook heel erg belangrijk om naar de haalbaarheid op lange termijn te kijken. Samen werken we toe naar haalbare en blijvende aanpassingen waarin u zelf in de regie bent.

Naast afspraken bij ons op de praktijk is het ook mogelijk bij u thuis langs te komen (op verwijzing) of online te begeleiden.

Kosten voor di-eetgezond diëtistenpraktijk
Wilt u advies van een diëtist? Dit wordt vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering voor 3 uur per jaar. Dit zijn ongeveer 5 consulten die u vergoed krijgt. Facturatie verloopt rechtstreeks via uw verzekeraar.

Diëtisten werkzaam in de regio
Naast Wageningen, zijn de diëtisten van Di-eetgezond werkzaam in Lunteren, Bennekom, Nijkerkerveen, Voorthuizen, Nijkerk, Achterberg (Rhenen), Renkum en Harskamp. De diëtisten staan voor u klaar en zullen toewerken naar een leefstijlverandering. Nieuwsgierig wat zij voor u kunnen betekenen?

Dieetgezond-logo-2018@4x - kopie.jpg.png

Locatie Fysio Flex
Floralaan 77
6708EH Wageningen

Di-eetgezond: diëtistenpraktijk