Dé zorggids van Wageningen

Alphega Churchill apotheek

Alphega Apotheek Churchill in Wageningen heeft een toonaangevend netwerk van zelfstandige apothekers. Ze willen allen de gezondheid en het welzijn van de patiënten en de consumente binnen hun gemeenschap verbeteren.

Apotheek bij u in de buurt
Alphega Apotheek zit door het hele land. Er is dus altijd wel een apotheek in de buurt.

Diensten Alphega Apotheek Churchill Wageningen
- Aparte spreekkamer. Heeft u vragen die meer privacy vereisen? Bij de Alphega Apotheek Churchill in Wageningen mag u vragen naar een aparte spreekkamer waar u rustig uw vraag kunt stellen.
- Bezorgservice. Voor mensen die aan huis gebonden zijn en niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, kunt u terecht bij de bezorgdienst. Wilt u gebruikmaken van deze service? Laat uw huisarts dit dan op het recept zetten. U mag uiteraard ook zelf contact opnemen met de apotheek.
- Cosmetica. De apotheek verkoopt het merk Vichy, wat voor hoge kwaliteit staat. De medewerkers van deze apotheek zijn altijd bereid u te helpen met vragen rondom huidproblemen.
- Voorlichting. Bij elke eerste uitgifte van een voor u nieuw geneesmiddel, streeft de Alphega Apotheek Churchill ernaar om u de beste voorlichting te geven en een computerbijsluiter mee te geven. In deze bijsluiters kunt u lezen hoe u het medicijn moet innemen en welke voorzorgsmaatregelen u in acht moet nemen.

Medicijnkluis 
Deze apotheek in Wageningen heeft een medicijnkluis waar u eenvoudig 24/7 uw recepten kunt ophalen wanneer het u uitkomt. Dit kan alleen als u een e-mailadres of mobiele telefoon heeft. Niet alle producten zijn op te halen via de medicijnkluis. Breekbare en gekoelde producten en grote verpakkingen (zoals hulpmiddelen) zijn hiervoor niet geschikt.

Online terecht
Bij Apotheek Alphega Churchill in Wageningen kunt u ook online terecht. U kunt de apotheek mailen of bellen als u een recept nodig heeft. Maar u kunt ook gebruikmaken van de Alphega chat.

Churchill Kring-Apotheek
Geertjesweg 5
6706EA WAGENINGEN

Alphega Churchill apotheek