Dé zorggids van Wageningen

Apotheek Van Weringh

Apotheek Van Weringh Wageningen
Service Apotheek Van Weringh is een apotheek gericht op het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen of gezondheids- en thuiszorgartikelen kunt u hier terecht.

De apotheek biedt de volgende diensten aan:
- Pharmaself uitgifte robot waardoor het 24/7 mogelijk is om medicatie af te halen.
- Ruime openingstijden en 24/7 online beschikbaar.
- Mogelijkheid om in de webshop te bestellen.
- U ontvangt een e-mail of sms-bericht wanneer u uw medicijnen kunt afhalen. 

Medicijnbegeleiding
Bij apotheek van Weringh zijn ze gespecialiseerd in medicijnen. Al uw vragen over geneesmiddelen, kunt u bij hen stellen. Zij letten op uw gezondheid. Wanneer u een nieuw medicijn komt halen, dan bekijken zij uw persoonlijke situatie. Daarnaast controleert de apotheker of het samengaat met andere geneesmiddelen die u gebruikt. Indien nodig, nemen zij contact op met uw huisarts.

De apotheek-app

In de apotheek van Wering gebruiken en een Service Apotheek-app. In deze app beheert u eenvoudig uw persoonlijke medicijndossier.Zo heeft u altijd en overal een overzicht van uw geneesmiddelen. Wijzigt er iets? Dan kunt u het vervolgens zelf doorgeven via de app. Bovendien kunt u in de app uw medicijninname afvinken. Op deze manier kan apotheek van Weringh u optimaal helpen. Hier hoeft u uiteraard geen gebruik van te maken.

Medische gegevens delen
In de regio werken apothekers, medisch specialisten en huisartsen samen. Zij kunnen - indien mogelijk - gegevens elektronisch delen via een regionaal beveiligd netwerk: LSP. Stel dat u plotseling naar het ziekenhuis moet of onverwachts bij een andere apotheek bent? Dan kan een andere apotheek in de regio u helpen en is op de hoogte van uw medicijngebruik. Dit gebeurt alleen met uw toestemming.  

Contact opnemen
Wilt u contact opnemen met deze apotheek in Wageningen? Daarvoor kunt u rechtstreeks bellen, maar u kunt ook het contactformulier op de website invullen. De apotheek bekijkt uw vraag en indien nodig, nemen zij contact met u op. 

SAlogo2.png

Apotheek Van Weringh
Plantsoen 57a
6701AS Wageningen

Apotheek Van Weringh