Dé zorggids van Wageningen

Apotheek Ten Hoopen

Service apotheek J. ten Hoopen bv is een apotheek gericht op het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen of gezondheids- en thuiszorgartikelen kunt u hier terecht. Bij deze apotheek draait het om uw gezondheid. Ze staan voor service in alles en voor iedereen.

Aanbod van Service Apotheek J. Ten Hoopen bv
Service apotheek J ten Hoopen bv biedt medicatiereview, medicijnrol, zelfzorg, geneesmiddelen, voorlichting en advies. Daarnaast zijn zij onderdeel van het ParkinsonNet.

De apotheek biedt de volgende diensten aan:
- Bezorgservice: Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen zij uw medicijnen thuis. Vraag hen naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.
- Gratis inloopspreekuur: U kunt bij de apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Het gratis inloopspreekuur is op elke dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur. U kunt ook een afspraak met hen maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
- Medicatiebeoordeling: Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door de apotheker en uw huisarts. Samen met u kijken zij of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken ze uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.
- Online beeldbellen

Oude medicatie?
Heeft u medicijnen over? Gooi deze niet weg bij het afval. Spoel deze ook niet weg door het toilet of gootsteen, maar lever het in bij apotheek Ten Hoopen.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid Service apotheek Ten Hoopen
Verder is het goed om te weten dat de apotheek algemeen toegankelijk is. Bij de apotheek kunt u gratis parkeren. U bent altijd welkom, ook zonder afspraak. De apotheek geeft u deskundig advies op maat. Naast fysiek in de apotheek tussen 08.00 - 18.00 uur, kun u online 24 uur per dag bij apotheek ten Hoopen terecht.

SAlogo2xpms-h130.png

Apotheek Ten Hoopen
Binnenhaven 69a
6709PD Wageningen

Apotheek Ten Hoopen