Dé zorggids van Wageningen

Creatieve ééndags-retraite - Mindfullness 2.0

Een multizintuiglijke éénsdagsretraite met een creatieve inslag. Een tijdelijke oase waarin je de kloktijd los kunt laten en waarin je je door de verrassende ervaringen weer verkwikt en geïnspireerd weer huiswaarts gaat.

Wij zorgen deze dag voor je: je hoeft niets mee te nemen, voor te bereiden of te bedenken. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het is exclusieve tijd voor jezelf. We laveren deze dag tussen spelen, ervaren, maken en ruimte creëren, kortom: mindfulness op zijn best, op onze eigen-zinnige manier

Zo verzamel je tijdens de eerstvolgende Verstil- en Vertraagdag op 22 september elementen voor je eigen verdwaalverhaal, kom je tot rust tijdens een ontspannen sessie oogyoga en ervaar je de inspirerende flow die ontstaat als je je eigen mini-journal gaat illustreren door te spelen met een overvloed aan creatieve materialen.

We oefenen in de kunst van het loslaten om zo gemoedsrust terug te brengen in je volle hoofd. Op deze manier vergroot je je veerkracht en mentale lenigheid om het leven van alledag meer lucht te geven. Ook worden deze ervaringen opgeslagen in je hart en buik en blijven daardoor dieper en langer in je systeem doorwerken.

Aankomende datums

  • zo 22 sep
    10:30 - 17:30
  • zo 1 dec
    10:30 - 17:30